Pellavasiemenrouhe

Tuoteryhmä: Kokkaa
Hyödyt: Pellavansiemen on paras omega-3 -rasvahapon lähde ja se sisältää molemmat välttämättömät rasvahapot: alfalinoleenihappoa ja linolihappoa. Pellavansiemen on ennen kaikkea paras mahdollinen omega-3 rasvahapon lähde ruokavaliossa. Omega-3 hyödyntämiseksi pellavansiemenet kannattaa ostaa rouheena tai rouhia itse ennen käyttöä. Pellavansiemen sisältää myös muun muassa B- ja E-vitamiineja sekä kalsiumia, seleeniä ja magnesiumia. Pellavansiemen sisältää myös hyvää tekevää linolihappoa. Pellavansiemenen on todettu poistavan rasvaa, joten sen käyttö osana monipuolista laihduttajan tai rasvaa kehostaan tiputtavan ruokavaliota on kokeilemisen arvoista. Pellavansiemen tasapainottaa suoliston toimintaa, tukee ruoansulatusta ja auttaa moneen vatsaongelmaan
Käyttötarkoitus: Liotettuna tai ruoanlaittoon ja leivontaan. Suosituksen mukaan aikuisten tulisi käyttää päivässä enintään 2 rkl (n. 15 g) pellavan- tai muiden öljykasvien siemeniä, tuotteita vaihdellen. Lasten annos voi olla noin puolet aikuisten annoksesta (1 rkl, 6-8 g). Pellavansiemeniä sellaisenaan, rouheena tai liuotettuna ei suositella lainkaan imeväisikäisille, eikä raskaana oleville tai imettäville.
Ravintosisältö / 100g Energia kj 1969 Energia kcal 477 Rasvaa 31,0 Tyydyttyneet rasvahapot 2,9 Hiilihydraatti 13,0 Sokeri 0,0 Proteiini 19,0 Suola 0 EAN:6430039320130 Alkuperämaa: Venäjä, ukraina, ranska.
Säilytysohje: Huoneenlämmössä